Meglerhus skrur opp kursmålet på utbytteaksje

Nordea ser oppside i Gjensidige. Skrur opp kursmålet med 20 kroner.

Børs

Nordea Markets har økt kursmålet på Gjensidige til 190 kroner, fra tidligere 170 kroner, og gjentar kjøpsanbefaling på selskapet i forkant av kvartalsrapportering for andre kvartal.«Årets andre kvartal er som regel det nest beste for Gjensidige, hvor selskapets combined ratio typisk faller (forbedres) med 7 prosentpoeng kvartal/kvartal. I tillegg har det, i motsetning til i fjor, ikke vært noen signifikante værrelaterte hendelser i kvartalet. Videre støttes resultatet i 2. kvartal av den tidligere initierte prisøkningen i Motor, som vi forventer komme til syne», skriver meglerhuset.Nordea Markets venter dermed en økning i inntjening per aksje i 2019-2020 estimater på 1-2 prosent og hever egne estimater for utbytte per aksje i 2019 til 10 kroner fra tidligere 7,8 kroner.Gjensidige-aksjen er ned 0,5 prosent til 174,2 kroner torsdag. For året er aksjen opp 34,86 inkludert utbytte.

gjensidige
nordea markets
Nyheter
Børs