Meglerhus vraker salgsanbefaling

SpareBank 1 Markets oppgraderer sin anbefaling på Norwegian fra en salgsanbefaling til en nøytral anbefaling. Ifølge TDN Direkt velger de å holde kursmålet uendret på 35 kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 35,95 kroner, opp 0,33 prosent.Meglerhuset ser nå en lavere risiko for egenkapitalemisjon.Videre minner tallknuserne om at kontant/balanse-utfordringene og den svake etterspørselen etter flyreiser er kjent for markedet.Dagens nyheterTidligere i dag kunne vi lese at Norwegian fraktet 3.362.413 passasjerer i mai i år, ned 2,0 prosent i forhold til samme måned i fjor.Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med 4,0 prosent, mens den totale kapasiteten (ASK) også økte 4,0 prosent.Kabinfaktoren falt 0,4 prosentpoeng til 86,1 prosent.Yielden (inntekten per flydde setekilometer) var på 38 øre i mai, opp 8,0 prosent fra samme måned i fjor. Inntektene per tilgjengelige setekilometer (RASK) kom inn på 33 øre, opp 7,0 prosent fra mai 2018.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også