Meglerne de preiker og preiker og preiker

- Stemningen i tankmarkedet er veldig god, slo skipsreder Herbjørn Hansson raskt fast da han i går ettermiddag var gjest på HegnarTV.Et av spørsmålene var hva som er snakkisene på NOR-Shipping-konferansen.- Vanligvis er folk i denne bransjen veldig optimistiske, og så er det veldig mange som går konk. Det gjør ikke vi altså. Men det er veldig mye lettvintheter, og snakkisene de tilhører meglerne. For meglerne de preiker og preiker og preiker. Det er deres oppgave å preike. Men, det er en optimisme ute og går nå, sa Hansson.På et tidspunkt kom man inn på betydningen av rater. Det tok Hansson med knusende ro.- Dette er mye mer enn rater og noen tall som går opp og ned, understreket rederen.- Vi dealer med det jeg kaller big oil, Exxon Mobil, Equinor, Shell, BP. Det er noen av verdens beste selskaper etter mitt skjønn, sa Hansson.Se hele sendingen her.