Musk: - Jeg slettet akkurat Twitterkontoen

Tiden med cannabisrefererende tweets og uoffisielle uttalelser som «funding securd» kan se ut til å være over for Tesla-sjefen.

Elon Musk skal ifølge ham selv ha slettet sin egen Twitterkonto.Musk kunngjorde sin retrett fra det sosiale mediet i en tweet fra kontoen hans som fortsatt er aktiv.Den eksentriske Teslasjefen valgte også å endre kontonavnet til Daddy DotCom.I fjor høst ble Musk personlig og Tesla ilagt bøter på 20 millioner dollar hver etter at Teslasjefen tilsynelatende postet sensitiv informasjon igjennom sin Twitterprofil. Musk skrev blant annet at han vurderte å ta Tesla av børs til kurs 420 dollar.Saken ble tilsynelatende avsluttet da Musk i september gikk med på en avtale om å få forhåndsgodkjenning før han tvitret markedssensitiv informasjon. I vår mente SEC at Musk hadde brutt avtalen som ble inngått ved å sende ut en melding om hvor mange biler Tesla vil produsere i år. SEC ba derfor en føderal domstol i New York komme med en kjennelse om at Musk har vist ringeakt for retten.Musks avtale med det amerikanske finanstilsynet innebærer at en advokat må godkjenne enhver ytring på sosiale medier som kan inneholde sensitiv informasjon hva gjelder Tesla. I mai ble avtalen godkjent i en amerikansk domstol, og det kan nå se ut til at tiden med spenstige tweets fra Musk er over.Tesla-aksjen stiger 5,10 prosent mandag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også