Myklebust Verft skal bygge ny brønnbåt for Sølvtrans

- At Sølvtrans, som er verdens største brønnbåtrederi, velger å komme tilbake for å bygge mer hos oss er en stor tillitserklæring, sier Myklebust-sjefen som onsdag feirer med kake. 

- Dette er en fantastisk dag for alle oss ved Myklebust Verft, seier daglig leder Inge-Jonny Hide i en pressemelding.I 2017 leverte verftet to brønnbåter til Sølvtrans, og nå er det sikret nok et byggeoppdrag for samme kunde.- At Sølvtrans, som er verdens største brønnbåtrederi, velger å komme tilbake for å bygge mer hos oss er en stor tillitserklæring, sier Hide.- Strategisk jakter vi på prosjekter der vi har flest mulig kjente faktorer for å redusere risiko. Derfor er det ekstra godt nytt for oss at Sølvtrans kommer tilbake og at vi kjenner både kunden, designet og teknologien i prosjektet godt, fortsetter han.Konsernsjef Roger Halsebakk i Sølvtrans er tilsvarende positiv.- Vi har svært gode erfaringer med "Ronja Ocean" og "Ronia Diamond" som vi fikk bygget på Myklebust og ser fram til å utvikle samarbeidet videre, sier brønnbåtrederen, og legger til:- Og så er det ekstra hyggelig å kunne bygge ved verftet i Sande kommune der Sølvtrans-rederiet har sine røtter.Den nye brønnbåten blir 7,2 meter lenger enn de forrige båtene Myklebust leverte til Sølvtrans. Dermed øker lastekapasiteten fra 3.200 kubikkmeter til hele 4.000 kubikkmeter.Levering er ventet til mars 2021.- Sammen med våre ansatte, leverandører, kunder, eiere og banker har vi lagt bak oss en svært krevende periode. Derfor vil nok dagens kake-feiring av denne svært viktige kontrakten smake ekstra godt, sier en fornøyd Hide.