Nel: - Tror vi har funnet årsaken

Børs

Gexcon mener å ha forstått hva som har skjedd "ganske godt" i Kjørbo-saken, men må fortsatt sjekke ut detaljer.Det sier Geirmund Vislie i Gexcon til TDN Direkt fredag.- Vi sitter og skriver på en rapport, og mener å forstå hva som har skjedd ganske godt. Men det tar litt tid, det er detaljer vi må sjekke ut. Det er et puslespill for voksne. Vi hviler ikke, sier Vislie til nyhetsbyrået. Nel skrev i en oppdatering torsdag at selskapet vil komme med ny oppdatering når ny informasjon er tilgjengelig, og at dette trolig vil skje i løpet av neste uke. Gitt at rotårsaken er identifisert og bekreftet, planlegger selskapet da å holde en pressekonferanse for å dele all relevant informajson. - Arbeidet fortsetter, og det vi har gjort de siste dagene bekrefter det som har stått i tidligere meldinger, sier konsernsjef Jon Andre Løkke til TDN Direkt. Selskapet har tidligere meldt at hydrogen har lekket fra høytrykks lagringsenhet og skapt en hydrogensky som har antent, og at selskapets kjerneteknologi ikke var kilden til lekkasjoen. Investorkontakt Bjørn Simonsen i Nel sier det hovedsakelig er to spor som undersøkes; rotårsaken til lekkasjen, og årsaken til at det ble antent. Gexcon jobber med begge, sier han.- Når det foreligger resultater vil vi presentere de, sier Simonsen.

nel
Nyheter
Børs