Noble oppdaterer markedet

God flåteutnyttelse for riggselskapet.

Noble Corp. venter en flåteutnyttelse, eksklusive rigger i kaldt opplag, på 89 prosent for selskapets flytere og 98 prosent for jackup-riggene i andre kvartal.Det fremgår av en melding fra selskapet onsdag i forbindelse med en analytikerpresentasjon, ifølge TDN Direkt.Videre har selskapet forlenget kontrakt på flere rigger, mens boreskipet "Noble Globetrotter II", som i dag er i Bulgaria, ventes gå til Mexicogulfen, melder TDN Direkt.Ledelsen i Noble Corp. vil også si til analytikerne at nylige ledende jackup-rater i markedet og registrert av selskapet er opp 80-90 prosent i Nordsjøen, 50-70 prosent i i Midtøsten og 15-25 prosent i Australia.Videre vil selskapet si at dagraten for boreskipet "Noble Don Taylor" har økt med 49 prosent fra oktober 2018 til april 2020.Aksjen har falt hele 70,56 prosent på børs det siste året.