Nordea-sjefen bekrefter avgang

I lys av spekulasjoner, letter Casper von Koskull på sløret.

Børs

I lys av spekulasjoner i markedet, kan Nordea bekrefte at konsernsjef Casper von Koskull har bestemt seg for å gå av med pensjon og slutte i Nordea Bank Abp innen utgang av 2020, heter det i en melding fra Nordea.Styret i Nordea har satt i gang prosessen med å finne en etterfølger.Casper von Koskull begynte i Nordea i 2010 og har vært konsernsjef siden november 2015. Han fyller 60 år i 2020 og har ønsket å gå av med pensjon da, etter en lang og intensiv karriere i bankbransjen.- Nordea er inne i en spennende fase i utviklingen av virksomheten, og vi ser en del positive resultater fra det økte kundefokuset og bruken av de første digitale verktøyene utviklet på den nye, moderne plattformen. Vi ser frem mot å samarbeide videre for å øke kundetilfredshet, effektivitet og forretningsvolum frem til vi har funnet den rette nye konsernsjefen og kan sørge for en smidig overgang, sier konsernsjef Casper von Koskull og styreleder Torbjörn Magnusson i en felles uttalelse.

nordea
casper von koskull
Nyheter
Børs