Norwegian lanserer nye ruter til Solskjær-fans

Gode nyheter for fotballfans i Bergen.

Norwegian lanserer onsdag flere nye ruter fra Norge. Fra slutten av oktober starter flyselskapet ruter fra Bergen til Manchester, Tenerife, Palanga/Klaipeda og Gdansk.I tillegg øker Norwegian frekvensen på sine ruter fra Bergen til Krakow (fra to til fire ukentlige avganger) og Bergen til Alicante (fra tre til fem ukentlige avganger). Ruten mellom Bergen og Evenes forlenges også. Norwegian gjenoppretter også ruten mellom Oslo og Szczecin i Polen. Fra og med 29. oktober vil Norwegian tilby to ukentlige avganger til Szczecin, på tirsdager og lørdager.- Vi ser frem til å tilby bergensere fire helt nye direkteruter. Dette er spesielt gode nyheter for alle Manchester United-fans som vil se Solskjær ta fatt på en ny Premiere League-sesong på Old Trafford. Fra slutten av oktober øker vi også antall avganger på direkterutene til Alicante og Krakow og forlenger ruten mellom Bergen og Evenes slik at bergensere skal få enda flere valgmuligheter når de reiser med oss, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.Norwegian gjenoppretter også ruten mellom Oslo og Szczecin i Polen. Fra og med 29. oktober vil Norwegian tilby to ukentlige avganger til Szczecin, på tirsdager og lørdager.Dette er rutene:

  • To ukentlige avganger fra Bergen til Manchester fra 28.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Gdansk fra 27.oktober
  • En ukentlig avgang fra Bergen til Tenerife fra 29.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Palanga/Klaipeda fra 30.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Evenes fra 28.oktober