Ny kontrakt til AF Gruppen

AF Gruppen skal bygge flere leiligheter i Sandefjord. 

Børs

Strøm Gundersen Vestfold, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av byggetrinn 2 på leilighetsprosjektet Nye Kilen Brygge i Sandefjord, ifølge en børsmelding tirsdag.Byggetrinn to består av tre bygg med totalt 56 leiligheter og tilhørende utenomhusarbeider, opplyses det.Oppdragsgiver er Kilen Utbygging 2 AS som eies av AF Eiendom sammen med Miliarium Bolig.Kontrakten gjennomføres ifølge meldingen som en totalentreprise i samspill og har en verdi på 122 millioner kroner ekskl. mva, opplyses det.Prosjektet ferdigstilles henholdsvis til påske og november 2020.- Nye Kilen Bygge er et flott prosjekt med god utsikt ved vannkanten og med fem minutters gange til Sandefjord sentrum. Vi har et godt samspill mellom utbygger og entreprenør og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet på det neste byggetrinnet, sier Amund Tøftum, konserndirektør Bygg i AF Gruppen, i meldingen. 

af gruppen
bygg og anlegg
Nyheter
Børs