Ny kontrakt til Veidekke

Veidekke skal bygge for Q-Meieriene.

Veidekke har i dag signert kontrakt med Q-Meieriene AS, ifølge en børsmelding onsdag.Veidekke skal utvide og bygge nye produksjons- og kontorlokaler for Q-Meieriene på Klepp stasjon, opplyses det.Kontrakten er en totalentreprise og kontraktsummen oppgis til om lag 210 millioner kroner ekskl. mva. - Vi er svært fornøyd med at Q-Meieriene AS har valgt Veidekke og takker for tilliten. Vi har lang erfaring i å gjennomføre denne typen prosjekter, og ser fram til å oppføre et flott og fremtidsrettet industribygg i tett samarbeid med Q-Meieriene, sier regionsdirektør Are Westbye i Veidekke Bygg i meldingen.- Det blir flott å samarbeide med Veidekke om å bygge ut Q-Meieriet på Jæren, sier adm. direktør i Q-Meieriene Bent Myrdahl.Dagens anlegg på Jæren er på 3.500 kvadratmeter og skal utvides med 8.400 kvadratmeter. Nybygget skal romme kontorer, produksjonslokaler og kjølelager og får en grunnflate på 5.800 kvadratmeter og 850 kvadratmeter i øverste etasje, heter det.Veidekke vil starte byggingen til sommeren, og prosjektet er ventet ferdigstilt ved årsskiftet 2020/2021.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker