Ny kontrakt til Veidekke

Veidekke er tildelt kontrakt av Vest-Agder Fylkeskommune.

Vest-Agder Fylkeskommune har gitt Veidekke i oppdrag å bygge nytt skolebygg og rehabilitere eksisterende bygninger ved Eilert Sundt videregående skole i Farsund, ifølge en børsmelding tirsdag.Kontrakten er en totalentreprise med kontraktsum på 201 millioner kroner ekskl. mva, opplyses det. Veidekke har vunnet konkurransen om å få oppføre to nybygg på 4.760 kvadratmeter og 850 kvadratmeter over henholdsvis fire og tre etasjer. I tillegg skal to eksisterende skolebygg fra 1905 og 1999 moderniseres med blant annet akustiske tiltak, nytt tak, himlinger, båreheis mm, heter det i meldinge. - Vi takker for tilliten og gleder oss veldig til å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt det siste året med fylkeskommunen gjennom oppføringen av tilbygget ved Eilert Sundt videregående skoles avdeling i Lyngdal. Skolebygg meget viktige bygg for samfunnet, noe som gir oss i Veidekke en ekstra glede og motivasjon. Det er spesielt moro å se gleden og entusiasmen hos barn og unge første dagen de får ta i bruk en ny skole, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke Bygg Agder.Kontrakten inneholder også opsjoner om tilleggsarbeider, ifølge meldingen.Selve byggingen starter i løpet av august med ferdigstillelse i andre kvartal 2021.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker