Ny Røkke-plan på gang i Afrika

Aker Energy vil få på plass sin PUD for Greater Pecan-feltet denne måneden.

Aker Energy vil sende inn en revidert plan for utbygging og drift (PUD) for Greater Pecan-feltet til ghanesiske myndigheter innen utgangen av juni, skriver Upstream, ifølge TDN Direkt.Ghanesiske myndigheter ga i april ifølge nyhetsbyrået tilbakemeldinger på den opprinnelige PUDen fra Aker Energy, som ble levert i mars, og det ble avtalt en frist på 45 dager fra slutten av april til å levere inn revidert PUD.Fristen er dermed utløpt, men ghanesiske myndigheter forventer å få presentert PUDen i slutten av juni.Aker Energy er ifølge TDN Direkt tilfreds med ordningen, og arbeider nært med ghanesiske myndigheter for å sikre alle interessenters interesser før de går videre.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker