Overrasket Sissener skal nå granske en av sine ansatte

Ivan Kverme
Børs

På lørdag hadde DN en artikkel om de to tidligere Pareto-rådgiverne Jon Gunnari Pettersen og Hans Bernhard Falk, samt tidligere Norse-megler Terje Engstrøm Lien, som fikk ut flere titalls millioner kroner fra en av landets største veldedige stiftelser, Lise og Arnfinn Hejes Fond.I samme artikkel fremgikk det at Pettersen, som i dag er salgssjef hos Sissener as, har en bakgrunn med flere konkurser. I en kjennelse fra 2006 omtales han som en «konkursgjenganger».DN kan i dag fortelle at det hele kom som en overraskelse på Jan Petter Sissener, som er grunnlegger og hovedeier i Sissener as.- Dette var helt nytt for oss. Naturligvis har vi bedt om en redegjørelse. Vi skal gjøre våre egne undersøkelser og konkludere, men det er en sak mellom oss og Jon Pettersen, sier Sissener til DN.- Det er ikke riktig av meg å kommentere pågående vurderinger, skriver Jon Gunnari Pettersen i en sms til DN.

jan petter sissener
Nyheter
Børs