Prosafe sikrer ny Brasil-kontrakt

- Vi er veldig fornøyde med å igjen arbeide for Equinor, sier Prosafe-sjef Jesper Kragh Andresen etter tildelingen av den nye kontrakten.

Børs

Boligriggselskapet Prosafe som nylig flyttet tilbake til Stavanger, er tildelt en kontrakt av Equinor i Brasil for boligriggen "Safe Concordia".Det fremgår av en melding lørdag."Safe Concordia" ble levert fra Keppel-verftet i Singapore i 2005, og skal bidra til å støtte Peregrino-FPSO'en i Campos-bassenget utenfor kysten av Brasil.Kontrakten har en varighet på 120 dager med oppstart i midten av januar 2020. Det medfølger opsjoner som kan forlenge varigheten i inntil 60 dager. Visse betingelser må oppfylles før endelig signering finner sted, opplyses det.- Prosafe er veldig fornøyde med å igjen arbeide for Equinor, og å levere pålitelig operasjon med høy kvalitet, sier konsernsjef Jesper Kragh Andresen i Prosafe i en kommentar.I slutten av mai ble selskapet tildelt en treårs-kontrakt med Petrobras Netherlands for bruk av den splitter nye halvt nedsenkbare boligriggen "Safe Eurus" - også det utenfor kysten av Brasil.Én uke senere ble det kjent at riggselskapet fusjonerer med konkurrenten Floatel International.

prosafe
equinor
brasil
fpso
peregrino
kontrakt
offshore
boligrigg
riggselskaper
Nyheter
Børs