Roger Berntsen: De neste dagene blir spennende

Børs

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,35 prosent og står i 7.995,88 poeng, mens Dow Jones står i 26.663,99 poeng etter en oppgang på 0,40 prosent.G-20- I dag starter det mye omtalte G20-møtet i Osaka i Japan, der USA og Kina skal holde utvidede handelssamtaler i et forsøk på å løse handelskonflikten. Hvorvidt partene kommer nærmere hverandre i løpet av helgen gjenstår å se, skriver Nordnets aksjeekspert, Roger Berntsen, i dagens rapport.Han mener de kommende dagene blir spennende for alle parter. MakroKjerne-PCE i USA var opp 0,2 prosent på månedsbasis i mai, mens årsveksten var opp 1,6 prosent. På forhånd var det ventet en oppgang på 1,6 prosent på årsbasis, ifølge vår makrokalender. Videre var de private inntektene i USA opp 0,5 prosent på månedsbasis i mai. Det var akkurat som ventet. Det private forbruket var opp 0,4 prosent på månedsbasis i mai. Dette var også som ventet.

wall street
Nyheter
Børs