Sbanken setter opp renten

Laveste rente blir nå 2,55 prosent.

Børs

Sbanken øker boliglånsrenten med 0,25 prosentpoeng. Det rimeligste boliglånet i Sbanken får en effektiv rente på 2,55 prosent etter endringen, skriver banken i en melding. - Sbanken skal alltid være konkurransedyktige på pris, og ved forrige renteendring fra Norges Bank var vi en av svært få banker som ikke endret boliglånsrenten. Nå følger vi Norges Bank og går opp 0,25, sier Magnar Øyhovden, daglig leder i Sbanken.- Har man lån som er under 50 prosent av boligverdien får du vår beste rente. Mange vet ikke hvilken belåningsgrad de har, det oppfordrer vi alle til å undersøke, sier Øyhovden. For eksisterende lånekunder gjelder endringen fra tirsdag 7. august 2019. For nye lånekunder gjelder endringen fra tirsdag 25. juni.

sbanken
renteøkning
Nyheter
Børs