- Ser mer attraktiv risk/reward i aksjen på nåværende nivåer

Analytikere i en rekke meglerhus tar grep.

Arctic Securities og ABG Sundal Collier oppgraderer anbefalingen på Norsk Hydro til en kjøpanbefaling, mens DNB Markets og Pareto Securities kutter sine kursmål, skriver TDN Direkt.Samtidig nedjusterer flere meglerhus resultatestimater på Hydro, mens Arctic Securities beholder sitt kursmål på 38 kroner på aksjen.«På grunn av den seneste tidens svake kursutvikling, ser vi mer attraktiv risk/reward i Norsk Hydro-aksjen på nåværende nivåer», skriver meglerhuset.ABG Sundal Collier gjør ifølge nyhetsbyrået mindre estimatendringer etter rapporten og beholder kursmålet på 40 kroner. Bedre enn forventetDNB Markets mener tallene fra Hydro for 1. kvartal 2019 var svake, men betydelig bedre enn forventet, og meglerhuset mener det ikke er umulig å tenke seg til at selskapet kan komme seg tilbake til 10 prosent avkastning på egenkapitalen, med Alunorte i rute til full kapasitet og løste cyberproblemer.Analytikerne i DNB Markets nedjusterer ifølge nyhetsbyrået kursmålet på Norsk Hydro til 44 kroner fra tidligere 47 kroner, og beholder kjøpsanbefalingen.Pareto Securities mener selskapets kostnader vil forbedre seg inn i 2. kvartal, noe som bør motvirke motvinden fra lavere metallpriser.«Dermed tror vi det verste er tilbakelagt og ser forbi de svake estimatene for 2019 og 2020», skriver meglerhuset. Pareto Securities opprettholder ifølge TDN Direkt sin kjøpsanbefaling på Norsk Hydro, men nedjusterer kursmålet til 38 kroner fra tidligere 40 kroner.Tre kjøpsanbefalingerCredit Suisse opprettholder kjøpsanbefalingen, med et uendret kursmål på 50 kroner på Hydro. Nordea Markets trekker som DNB Markets ifølge nyhetsbyrået frem prispresset i aluminiumsmarkedet, ettersom lagertallene fortsatt er høye og kinesisk eksport er økende. Meglerhuset venter imidlertid at det vil tas grep om tilbudssiden fremover, ettersom Hydro og andre konkurrenter har opplevd betydelige tap.Nordea Markets har en kjøpsanbefaling på Norsk Hydro med et kursmål på 42 kroner per aksje, samtidig som UBS også opprettholder sin kjøpsanbefaling, med et uendret kursmål på 50 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også