Signert avtale for 200 Boeing 737-fly

International Airlines Group (IAG) har inngått en intensjonsavtale med Boeing for at 200 B737-fly skal gå inn i selskapets flåte, skriver IAG i en melding, ifølge TDN Direkt.Intensjonsavtalen er betinget av inngåelsen av en formell avtale, opplyses det.Miksen av 737-8- og 737-10-fly vil ifølge nyhetsbyrået bli levert mellom 2023 og 2027 og vil bli drevet av CFM Leap-motorer. Det ventes at flyene vil bli brukt av et antall av konsernets flyselskaper, inkludert Vueling, Level pluss British Airways på London Gatwick-flyplassen.- Vi er veldig glade for å signere denne intensjonsavtalen med Boeing og er sikre på at disse flyene vil være et flott tillegg til IAGs kortdistanseflåte, sier konsernsjef Willie Walsh i en kommentar, ifølge TDN Direkt.Se også: FAA ber Boeing om å revidere sine sikkerhetsanalyser av 737 MAX