Sissener: De som satser på den aksjen er risikoperverse!

Eivind Yggeseth
Børs

I juni har skadeskutte Dolphin Drilling svingt enormt på Oslo Børs, fra nivåer rundt 0,60 kroner til nivåer rundt 2,60 kroner.Dolphin Drilling begjærer seg nå konkurs, med mindre de relevante kreditorene og selskapet kan bli enige om refinansieringen av selskapet, eller andre alternativer til restrukturering, innen tirsdag 25. juni klokken 14.00, altså om litt over en time.Som selskapet har rapportert til markedet gjentatte ganger er det insolvent og går med tap.Selv om selskapet har gjort flere forsøk, og sitt beste, på å komme frem til en avtale med alle relevante kreditorer, har dette ikke lykkes, heter det i en børsmelding mandag kveld.I skrivende stund omsettes aksjen for 1,08 kroner, ned 38,43 prosent. Dagens høyeste notering har vært på 1,63 kroner mens dagens laveste notering har vært på 0,92 kroner.- Hva synes du om håpefulle investorer som kjøper aksjer i Dolphin Drilling i håp på kursoppgang?- Risikoperverse. Jeg betviler at de har vurdert risikoen. Enten går det i null eller så blir de ekstremt utvannet, uten at jeg kjenner til innholdet i refinansieringsforslaget, skriver Jan Petter Sissener i en mail til Hegnar.no.- Du anser ikke oppsiden som nevneverdig?- Har veldig vondt for å tro at det finnes oppside i det hele tatt, avslutter Sissener.Les også: Hermanrud: Dette er aksjene du bør eie denne sommerenOppdatert klokken 14.30: Dolphin Drilling skriver i en børsmelding tirsdag ettermiddag at kreditorene har bedt om mer tid for å oppnå enighet om en restrukturering av selskapet.Styret har derfor besluttet å flytte fristen for en slik enighet til klokken 10.00 onsdag 26. juni 2019.

jan petter sissener
dolphin drilling
Nyheter
Børs