SSG sluker selskap og utvider porteføljen

Self Storage Group disponerer nå 128.000 kvadratmeter med minilager. 

Eivind Yggeseth
Børs

Self Storage Group har inngått avtale med First Risk Capital om kjøp av Eurobox Minilager AS, inkludert tilhørende eiendomsselskaper Euroboc Billingstad og Cron Gruppen og Cron Invest. Eurobox disponerer utleiefasiliteter på omkring 10.800 kvadratmeter.  I tillegg har Self Storage Group blitt enig om kjøpspris for ytterligere to eiendommer i Oslo, på Skøyen og Kalbakken, skriver selskapet i en melding tirsdag ettermiddag.I forbindelse med kjøpet av Eurobox og de to eiendommene i Oslo vurderer SSG en rettet emisjon på opp til 250 millioner kroner, for å finansiere kjøpene.Self Storage Group vil kjøpe Eurobox for en selskapsverdi på 320 millioner kroner, som vil bli gjort opp i et kontantvederlag på 245 millioner kroner og aksjer i SSG til en verdi av 75 millioner kroner. Kursen på vederlagsaksjene vil settes i emisjonen.- Eurobox passer godt strategisk og geografisk for Self Storage Group med sin ledende lokale markedsposisjon. Kjøpet, sammen med det mulige kjøpet av de to eiendommene på Skøyen og Kalbakken, understreker vår ambisiøse vesktstrategi for å øke selskapets portefølje i utvalgte markeder i Skandinavia, sier Martin Nes, styreleder i SSG.SSG-aksjen endte tirsdagen ned 2,44 prosent til 20,0 kroner, men er opp hele 23,46 prosent i år.

self storage group
Nyheter
Børs