Starter dekning av Tesla - ser nedside

Aksjen har falt 34 prosent så langt i år. 

FILE - In this Sunday, Feb. 3, 2019, file photograph, an unsold 2019 S75D sits at a Tesla dealership in Littleton, Colo. Tesla's assembly lines slowed down during a rocky start to the new year, which will likely magnify nagging doubts about whether the electric car pioneer will be able to make the leap into mass market. (AP Photo/David Zalubowski, File) David Zalubowski
Børs

Storbanken Credit Suisse har startet dekning av Tesla-aksjen, og har ikke et spesielt “bullish” syn på elbilprodusenten, ifølge CNBC. Kursmålet settes til 189 dollar og aksjen gis en “underperform” anbefaling. Det tilsvarer en nedside på rundt 14 prosent sammenlignet med sluttkursen onsdag.  Anbefalingen baseres på at aksjen på dagens nivå ikke reflekterer de største lønnsomhetsrisikoene.- Til tross for at vi verdsettes Teslas fortrinn, mener vi allikevel at dets risikoer må anerkjennes, skriver banken, ifølge CNBC. Så langt i år har Tesla-aksjen falt rundt 34 prosent, blant annet på grunn av frykt for manglende etterspørsel. I tillegg har flere banker og meglerhus nedgradert aksjen.

tesla
credit suisse
Nyheter
Børs