Storm Real Estate med avtale

Storm Real Estate har signert avtale med Swedbank.

Børs

Tidligere i juni meldte Storm Real Estate at selskapet hadde inngått en kortsiktig avtale med Swedbank om nye lånebetingelser ut juni 2019. Storm Real Estate opplyser i en børsmelding torsdag at selskapet har inngått en betinget avtale med Swedbank og Aconcagua Management.Avtalen innebærer en skisse for en langsiktig finansiell løsning, der selskapet skal refinansiere deler av gjelden, samt at gjenværende del av gjelden kjøpes av Aconcagua Management, heter det i meldingen. Avtalen er betinget av at det foreligger lånetilsagn fra en ekstern bank til akseptable betingelser for Selskapet. Avtalen bortfaller automatisk senest 31.august 2019 dersom ikke betingelsene for gjennomføring er oppfylt, opplyses det.Aconcagua Management er i dag største aksjonær i Storm Real Estate ASA og er eid av Morten E. Astrup.

morten astrup
storm real estate
Nyheter
Børs