Tidligere Oljefond-topp inn i Grieg-styret

Olefondets tidligere HR-direktør ble torsdag valgt inn i styret til Grieg Seafood.

31. mai hadde Sirine Fodstad sin siste arbeidsdag som HR-direktør i Oljefondet etter å ha jobbet der siden sommeren 2015.Hun skal overta som administrerende direktør i Grieg Maturitas, holdingselskapet i Grieg Gruppen.I den forbindelse ble hun torsdag valgt inn i styret til Grieg Seafood på selskapets generalforsamling.Hentet fra DNBGrieg Gruppen har nylig også hentet en efaren finansmann fra DNB Asset Management.Fredrik Wilander har startet i Grieg Investor.– En av de tingene som appellerer til meg med Grieg Investor er at det er en flat struktur hvor arbeidsoppgavene blir formet etter hvor etterspørselen er, hva man er god til og hva man har lyst til. Jeg ser derfor frem til en variert hverdag med hovedfokus på fondsseleksjon og kundearbeid, sier Wilander i et intervju publisert på selskapets egen nettside. Hans offisielle tittel blir Fagsjef.