Vil jobbe med å få klarhet

Frontline vet ikke årsaken til eksplosjonen ved "Front Altair".

Frontline vet ikke årsaken til eksplosjonen ved skipet "Front Altair" som befinner seg i Omanbukta, og jobber nå med å få klarhet gjennom undersøkelser.Det skriver adm. direktør Robert Hvide Macleod i en epost til TDN Direkt torsdag.- Vi samarbeider nå med myndigheter og bergningsspesialister for å få håndtere situasjon på best mulig måte. Vi vet ikke hva årsaken til eksplosjonen er, og vil jobbe med å få klarhet i dette gjennom grundige undersøkelser, sier Macleod til nyhetsbyrået.Frontline vil forsøke å holde media og offentligheten orientert om ny utvikling i saken, og kan per nå si følgende om saken:- Kapteinen tok raskt beslutningen om å evakuere skipet for å sikre mannskapet. Alle de 23 medlemmene av besetningen ble plukket opp av "Hyundai Dubai" som befant seg i nærheten. Vi er veldig glade for at meldingen om at alle i mannskapet er kommet uskadd fra hendelsen. Kapteinen og mannskapet har utfra det vi nå vet håndtert en krevende situasjon i tråd rutinene, sier Macleod TDN Direkt.