WR Entertainment konkurs

Etter flere mislykkede forsøk på å hente penger til videre drift, begjærer selskapet som skulle lage film om Western-helten Morgan Kane seg konkurs. 

Natt til mandag måtte WR Entertainment innse at et forsøk på å hente inn mellom 4 og 9,7 millioner kroner i sårt tiltrengt egenkapital for å kunne fortsette driften, var mislykket.Tegningsperioden ble imidlertid forlenget ut dagen som følge av "nye omstendigheter" som gjorde at styret hadde igangsatt forhandlinger med potensielle investorer.Heller ikke det ble en suksess, og dermed har selskapet besluttet å begjære seg selv konkurs, ifølge en melding onsdag morgen.Den siste forlengelsen ble gjort som følge av at selskapet var blitt kontaktet av advokaten til tidligere styreleder James F. Cardwell som har et pågående søksmål mot selskapet. - De mislykkede kapitalutvidelsene de siste månedene understreket utfordringene og den finansielle risikoen knyttet til den tidligere styrelederens søksmål, som gjorde at potensielle investorer og aksjonærer var avventende til å i det hele tatt vurdere å investere i WR, skriver selskapet. Etter at saksøker tok kontakt, øynet styret derfor en mulighet for at denne risikoen kunne fjernes, og valgte derfor å gjøre et forsøk på å få de avventende investorene tilbake på sporet. Det lyktes følgelig ikke. - Selv om dette er slutten for WR Entertainment, er det definitivt ikke slutten for legenden Morgan Kane, heter det. Les også: Morgan Kane-mareritt for Kjos og Blystad