ADS Crude Carriers klargjort for nye skipskjøp

Med ny kredittfasilitet på plass, er tankrederiet klar for å klasse sine tre råoljetankere. Og kanskje la disse få selskap av flere.

Børs

Tankrederiet ADS Crude Carriers annonserte 6. juni at det hadde kommet til enighet med en ukjent finansinstitusjon om vilkårene for en kredittfasilitet til finansiering av klassingen som flåtens tre VLCC-er - Very Large Crude Carriers - skal igjennom i tredje kvartal.Mandag opplyser rederiet at alle betingelsene knyttet til fasiliteten er oppfyllt, og at det ble trukket fra denne 28. juni.Fasiliteten skal erstatte rederiets eksisterende skipslån, og gir fleksibilitet dersom det skulle bli bestemt å utvide flåten.ADS har kun vært i gjennom to kvartaler med full drift, der begge ga overskudd.For andre kvartal ble det utbetalt et utbytte på 0,04 dollar pr. aksje.

ads crude carriers
finansiering
tankrederi
vlcc
Nyheter
Børs