Analytiker: - Det er et blowout quarter

Selskapet la frem kvartalstall i dag.

Fredag morgen la Gjensidige Forsikring frem sine kvartalstall.Selskapet hadde et resultat etter skatt på 1,34 milliarder kroner i andre kvartal 2019, mot 1,0 milliarder kroner i samme kvartal i fjor. Forventningene blant åtte analytikere lå ifølge Reuters fra 1,1 til 1,0 milliarder kroner. -Det er et blowout quarter. Sterke resultater langt over konsensus på alle linjer. Combined ratio på 79 prosent er et ganske utrolig resultat, men underliggende er det faktisk noen prosentpoeng bedre hvis man justerer bort avviklingsgevinster og storskader, sier Carnegie-analytiker Johan Ström til TDN Direkt.Gjensidige er i skrivende stund opp 5,74 prosent til 180,6 kroner. Det betyr at aksjen er opp 1,95 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 39,85 prosent hittil i år.