Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Børs

I dagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Lerøy Seafood, Idex og Prosafe.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Lerøy Seafood Group og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. Det ligger motstand ved taket i trendkanalen samt ved 62 kroner. På nedsiden ligger det et støttenivå ved 51 kroner. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Idex ligger nær gulvet i en fallende trendkanal, og videre nedgang indikeres. Trenden har en annualisert falltakt på 69 prosent. Negativ volumbalanse svekker aksjen ytterligere på kort sikt. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler etter at flere innsidere var med i emisjonen i januar. Dette endrer ikke salgsanbefalingen. Vurdering: Salgskandidat, slår analytikeren fast- Prosafe ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. En videre negativ utvikling innenfor trenden indikeres. Negativ volumbalanse er et svakhetstegn. Det viser at aksjen faller på høyt volum, mens den reagerer opp på lavt volum. Dette indikerer at investorene er redde for ikke å komme seg ut av aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å kjøpe på stigende kurser. Det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
lerøy seafood
idex
prosafe
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse