Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Ocean Yield.- Ocean Yield har brutt ned fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene har solgt på stadig lavere kurser for å komme seg ut. Et salgssignal er utløst ved brudd gjennom støtten ved 53,20 kroner. Videre nedgang indikeres, skriver Investtech. Ifølge analytikeren er neste støtte ved 47 kroner på lang sikt. Motstanden er ved cirka 53 og 56 kroner. - Volumbalansen er negativ, med høy omsetning på dager med kursnedgang og lav omsetning på dager med kursoppgang. Dette er et svakhetstegn. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 52,90 kroner, opp 0,57 prosent.Det betyr at aksjen har falt 0,94 prosent den siste uken, den er ned 3,78 prosent den siste måneden mens den har falt 3,01 prosent hittil i år.