Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Wallenius Wilhelmsen.- Wallenius Wilhelmsen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende, skriver Investtech. Ifølge analytikeren ble det i slutten av mai utløst salgssignal fra rektangelformasjon, da kursen brøt ned gjennom støtten i formasjonen, ved 26,20 kroner. Formasjonen signaliserer fremdeles negativ utvikling, selv om kursen i mellomtiden har vært over 26,20 kroner. - Aksjen har ikke støtte under dagens kurs, mens det ved reaksjoner opp er motstand ved 27,60 kroner, skriver Investtech. Wallenius Wilhelmsen er maksimalt positiv på innsidehandler, etter at fire sentrale innsidere i starten av juni kjøpte aksjer i selskapet for tilsammen 1,85 millioner kroner. Samlet anses aksjen svakt negativ. - Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 26,40 kroner, opp 2,09 prosent.Det betyr at aksjen er ned 9,61 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også