Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Børs

Investtech anbefaler salg av aksjer i Austevoll Seafood.- Austevoll Seafood ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for selskapet, skriver Investtech. - Foreløpig ligger aksjen rett over støtten ved 85 kroner, men et brudd ned og sluttkurs under dette nivået kan utløse et nytt salgssignal, og aksjen kan falle videre. Imidlertid er det motstand ved 100 kroner, som er 10 prosent høyere enn siste sluttkurs, skriver Investtech. Analytikeren slår fast at et brudd på dette nivået kan endre hele trendbildet og utløse et kjøpssignal. Ifølge Investtech er den kortsiktige volumbalansen negativ og svekker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 93,70 kroner, opp 3,14 prosent.Det betyr at aksjen er opp 4,69 prosent den siste uken, den har lagt på seg 2,01 prosent den siste måneden mens den er ned 9,08 prosent hittil i år.

børs
investtech
austevoll seafood
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse