Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i REC Silicon.- REC Silicon falt 3,2 prosent i går og sluttet på laveste kurs noensinne. Investorene har de siste årene presset kursen ned for å få solgt, og aksjen ligger i en fallende trendkanal både på kort, mellomlang og lang sikt, skriver Investtech. I slutten av mai ga aksjen et nytt salgssignal ved brudd på en rektangelformasjon og brudd ned gjennom støtten ved 5,20 kroner. Ifølge analytikeren er videre nedgang til 3,48 kroner eller lavere signalisert. Den kortsiktige volumbalansen er negativ, noe som indikerer at selgerne har vært aggressive i de siste. Analytikeren slår fast at momentumet i aksjen er fallende og svekker aksjen ytterligere. Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 4,50 kroner, opp 1,86 prosent. Det betyr at aksjen er ned 7,75 prosent den siste uken, den har falt 20,81 prosent den siste måneden mens den er ned 23,76 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også