Analytiker spår aksje opp 84 prosent

Børs

Analytiker Petter Kongslie i SpareBank 1 Markets har sendt ut en oppdatering på Kongsberg Automative. Han slår fast at markedsforholdene har blitt mer utfordrende og nedjusterer i den anledning kursmålet fra 13 til 12 kroner. Kongslie senker i snitt justert EBIT med syv prosent i estimatene for 2019 til 2021. - Vi foretar negative estimatendringer ettersom markedsforholdene fortsatt er utfordrende, spesielt i Europa, som er et viktig marked for KOA, skriver Kongslie i oppdateringen fra SpareBank i Markets.I skrivende stund omsettes aksjen for 6,51 kroner, ned 1,66 prosent. Det betyr at aksjen er opp 7,43 prosent den siste måneden mens den har falt 14,90 prosent hittil i år.For at kursmålet på 12 kroner skal innfris må aksjen stige 84,33 prosent fra dagens nivå.Fredag 26. juli legger Kongsberg Automative frem sine kvartalstall.Det er verdt å merke seg at SpareBank 1 Markets deltok i emisjonen som fant sted i Kongsberg Automative tidligere i år.

børs
kongsberg automotive
sparebank 1 markets
petter kongslie
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse