Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Børs

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i NRC Group og The Scottish Salmon Company.- NRC Group ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon i mai og ligger i en stigende trendkanal på kort/mellomlang sikt. Videre oppgang signaliseres. Aksjen har støtte ved 62 kroner, mens det er lite motstand før ved 84 kroner. Oppsiden er dermed vesentlig større enn nedsiden. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- The Scottish Salmon Company ligger i en langsiktig, stigende trendkanal sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Trendens stigningstakt indikerer en dobling av kursen i løpet av ett år. Aksjen har kortsiktig støtte ved ca. 21,70 kroner. På lengre sikt ligger det støtte ved ca. 18,30 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
the scottish salmon company
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse