Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Børs

DNB steg 0,9 prosent til en sluttnotering på 163,25 kroner onsdag. Dette er høyeste sluttkurs siden september 2018. Kursen har med dette steget ni av de siste 12 dagene. Torsdag fortsetter kursoppgangen. I skrivende stund omsettes aksjen for 164,90 kroner, opp 1,01 prosent.- Aksjen ligger i en stigende trend. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre oppgang, skriver Investtech.RSI er over 70 etter en god kursoppgang de siste ukene. Aksjen har dermed et sterkt positivt momentum. - Spesielt i store aksjer kan imidlertid høy RSI være tegn på at aksjen er overkjøpt, og at det er fare for en reaksjon ned. Det ligger i tilfelle støtte ved 161 kroner, mens det er motstand ved all-time high ved ca. 164 kroner, skriver Investtech.Selskapet ventes å presentere tallene for 2. kvartal 11. juli. 

børs
investtech
dnb
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse