Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Børs

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Kid. - Kid ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften, skriver Investtech. Ifølge analytikeren ble det gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 41,30 kroner i mai. - Videre oppgang indikeres, slår Investtech fast. Aksjen har støtte ved ca 41,30 kroner. Positiv volumbalanse og høyt volum nær kurstopper styrker trendbildet. Aksjen er positiv på innsidehandler etter at bla CEO Anders Fjeld kjøpte aksjer i mai. Merk at likviditeten kan være lav i perioder. Siste måned er gjennomsnittlig dagsomsetning ca. 0,7 millioner kroner. - Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 46 kroner, opp 2,22 prosent.

børs
investtech
kid
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse