Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Børs

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Nordic Semiconductor.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Nordic Semiconductor, og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Videre oppgang indikeres, skriver Investtech. Analytikeren slår fast at den kortsiktige volumbalansen er positiv, noe som indikerer et flertall av optimister blant investorene. Momentumet er positivt og stigende. Disse forholdene styrker aksjen ytterligere. Det er støtte ved cirka 37-35 kroner, mens aksjen ligger veldig nær motstanden ved 43 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned på kort sikt. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler etter at styreleder Birger K. Steen og styremedlem Øyvind Birkenes kjøpte aksjer i selskapet i mai i år. - Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet aksjen på 41,30 kronerDet betyr at aksjen er opp 15,36 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 42,91 prosent hittil i år. 

børs
investtech
nordic semiconductor
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse