Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Scatec Solar.- Siden januar i fjor har Scatec Solar mer enn doblet seg og har vist en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende, skriver Investtech. Ifølge analytikeren er det lite motstand over 93,50 kroner, og støtten er ved 88,40-85 kroner på kort sikt. Positiv volumbalanse styrker aksjen ytterligere. - Aksjen er svakt negativ på innsidehandler, men det betyr lite i en samlet positiv vurdering av aksjen. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet aksjen på 90,50 kroner.Det betyr at aksjen er opp 5,42 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 24,07 prosent siden nyttår.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også