Anbefaler kjøp i SalMar

Kepler Cheuvreux oppgraderer SalMar.

Ifølge TDN Direkt har Kepler Cheuvreux oppgradert SalMar fra hold til kjøp. Kursmålet oppjusteres til 484 kroner, fra tidligere 447 kroner.Salmar omettes i skrivende stund for 445,9 kroner, opp 2,58 prosent, mot hovedindeksen som er ned 0,9 prosent.I år er aksjen opp 10,69 prosent, mot hovedindeksen som er opp 10,45 prosent.Det vil si at meglerhuset ser en oppside på omtrent 8,54 prosent.- Lakseprisene steg i slutten av forrige uke og vi forventer lakseprisen å være et sted rundt 64 kroner per kg denne uken, opp fra 59 kroner per kg forrige uke. Prisøkning forklares som en følge av lavere innhøsting i løpet av sommerferien, skriver Pareto Securities i en oppdatering i går.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også