Bitcoin får juling - eksperter ser solid oppside

Verdens ledende kryptovaluta faller videre tirsdag

Børs

Prisen på bitcoin har den siste tiden falt betraktelig til tross for å ha opplevd solid oppgang det siste kvartalet. Bitcoin omsettes i skrivende stund til kurs 10.140 amerikanske dollar, og er den siste uken ned 21 prosent fra kurs 12.923 den 26. juni. Fremdeles solid oppsideI følge kryptovaluta-eksperter forårsakes fallet av kjøpere som traff bunnen rundt årsskiftet, og at disse nå innkasserer profitt. Videre ser de solid oppside etterhvert som salgsrushet avtar, noe som kan ta bitcoin til nye høyder. Teknisk signal kan utløse solid oppgangBitcoin har siden årsskiftet beveget seg mot det som kan vise seg å bli en “inverse head and shoulder formation”. Dersom kursen bryter gjennom 12.000 amerikanske dollar ved høyre skulder kan dette tyde på solid oppside, og dermed sende kursen over 20.000 amerikanske dollar til ny all time high.Se også: Dr. Doom: - Det er en stor kriminell scam og ikke noe annet

bitcoin
kryptovaluta
Nyheter
Børs