Bjellesau kaster kortene

Eigel Ingvar Thom casher inn i Solstad Offshore.

I en rykende fersk aksjonæroversikt går det frem at skipselektriker Eigel Ingvar Thom har kastet kortene i det gjeldstyngede supplyrederiet Solstad Offshore.Thom lempet 666.440 aksjer for to uker siden, men i forrige uke gikk beholdningen ned til null.Etter det Hegnar.no forstår har Åsgårdstrand-mannen gjort om lag 20 prosent på loddet i Solstad.Kjetil Skorstad sitter short 7.250.000 aksjer i det kriserammede rederiet. Han økte eksponeringen på et relativt perfekt tidspunkt da aksjen løp løpsk mot slutten av juni.Thom har tidligere gjort en kjempekule i Scanship Holding, og før han solgte deler av posisjonen i juni hadde aksjene steget med over 54 millioner kroner bare siden nyttår.Skipselektrikeren eier 4.111.111 aksjer i avfallshåndtering- og vannrensingsselskapet. Posisjonen er dermed verdt om lag 78,1 millioner kroner etter dagens kurs.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også