Blir ved roret i Akershus Energi

Børs

Styret i Akershus Energi har ansatt Eskil Lunde Jensen (50) som konsernsjef, går det frem av en melding.Han tiltrer etter Jørn Myhrer, som fratrådte med pensjon etter å ha ledet selskapet i 23 år.- Styret er svært tilfreds med ansettelsen. Eskil Lunde Jensen har lang erfaring fra kraftbransjen, er faglig sterk og rett person til å lede og utvikle Akershus Energis strategier og organisasjon videre. (..), kommenterer styreleder Einar Schiefloe.Lunde Jensen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Aalborg, Danmark og Befalskolen i Forsvaret. Han kommer fra stillingen som finansdirektør i Akershus Energi konsernet, og har vært konstituert i stillingen som konsernsjef siden 1. februar i år.- Akershus Energi har svært dyktige og engasjerte medarbeidere, som jeg gleder meg til å samarbeide og utvikle konsernet videre sammen med, sier Lunde Jensen.

akershus energi
Nyheter
Børs