Braksuksess for Cutters - vokser lynraskt

Frisørkjeden Cutters har gått fra én til 75 butikker på rekordtid. I 2018 begynte virksomheten virkelig å kaste av seg.

Børs

Frisørkjeden Cutters, som tar 299 kroner for en hårklipp på 15 minutter, har tatt det norske markedet med storm.I 2018 omsatte selskapet for 156,4 millioner kroner, opp fra 67,2 millioner kroner året før, en økning på over 130 prosent.Resultatet før skatt steg fra 0,6 millioner kroner i 2017 til 10,7 millioner kroner i fjor.For ett år siden fikk selskapet med seg et knippe investorer og hentet ti millioner kroner. Da var selskapet verdsatt til 220 millioner, men gründer og daglig leder Kristian Hauge Solheim sier til DN at den verdsettelsen har gått ut på dato.- Det er en god stund siden. Vi tenker ikke så mye på dette i den daglige driften av selskapet, sier han til DN.Selskapet har 75 salonger der 64 befinner seg i Norge, fem i Sverige, fem i Finland og én i Danmark.Cutters har XXL-gründer Øivind Tiedemandsen og tidligere Vimpelcom-sjef Jo Lunder med seg på eiersiden.

cutters
frisør
Nyheter
Børs