Bull Jenssen om Bitcoins Norge-skandalen: - Skurrer veldig

Norges fremste kryptoekspert mener informasjonen fra partene er motstridende.

Børs

Bitcoin Norges kunder risikerer å gå glipp av 50.000 kroner per bitcoin på grunn av kryptobørsens beslutning om å tvangsselge kundenes kryptoposisjoner og kun betale til verdien den 1. mai.- Totalt forsvant kryptovaluta til en verdi av 500.000 dollar den 1. mai, som følge av datainnbrudd på systemene til vår underleverandør Alphapoint Corporation. Dette beløpet utgjør kun en liten andel av den totale beholdningen til Bitcoin Norges kunder, skrev Bitcoins Norge-sjef Ole-Andre Torjussen til DN onsdag.Norges fremste kryptoekspert, Torbjørn Bull Jenssen, sier til DN at det åpenbart er noe som skurrer i denne saken og lurer på hvor alvorlig angrepet på Alphapoint egentlig var?- Informasjonen fra de to partene er veldig motstridende på dette punktet. Alphapoint sier at det ikke var noe alvorlig angrep og at tapet var begrenset, mens Bitcons Norge åpenbart har ment at angrepet var så alvorlig at de måtte stoppe all handel og tvangsselge kundenes beholdning. Her er det noe som skurrer veldig. Hvis angrepet faktisk var så begrenset som Alphapoint sier, hvorfor betalte de ikke bare ut erstatningen til Bitcoin Norge, spør Jenssen overfor DN.

bitcoins norway
torbjørn bull jenssen
Nyheter
Børs