Da er handelen i gang på New York-børsen

Børs

Syv minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen falt 0,16 prosent og står i 8.078,55 poeng, mens Dow Jones står i 26.674,67 poeng etter en nedgang på 0,16 prosent.- Som ventet ble det en positiv dag i markedene i går, etter at USA og Kina i helgen ble enige om å vende tilbake til forhandlingsbordet og at USA i mellomtiden skrinlegger planer om ytterligere tolløkninger på kinesiske varer, skriver Ole A. Kjennerud i dagens morgenrapport fra DNB Markets.- Vi er fortsatt i en situasjon der de lange rentene i USA er lavere enn de korte. 10 års-renten i USA står i 2,02 prosent, mens tre måneders-renten står i 2,12 prosent. Dette indikerer lavere globale vekstutsikter. Det er naturlig å anta at dette skyldes den pågående handelskrigen mellom USA og Kina, skriver Roger Berntsen i dagens rapport fra Nordnet. Opec+ bekrefter avtale om forlengelse av den nåværende produksjonskuttavtalen på 1,2 millioner fat per dag med ytterligere ni måneder frem til mars 2020, melder CNBC. Avtalen venter på godkjenning fra ikke-Opec medlemmer på et møte tirsdag, opplyses det.

wall street
Nyheter
Børs