Data Respons sikrer ny kontrakt

Data Respons har signert en kontrakt på 17 millioner kroner med det som beskrives som en ledende automotive kunde i Tyskland.

Børs

Kontrakten er en treårig rammeavtale, som kan forlenges med 1+1 år, og omfatter spesialisttjenester innenfor utvikling og vedlikehold av Linux plattformer som støtter ulike faser av utviklingsløpet.Sikrer kontrakt for andre dag på radDagens melding kommer etter at selskapet i går signerte kontrakter med en kunde i Sverige innen Telecom & Media, til en samlet verdi på 35 millioner svenske kroner.- Det er en sterk etterspørsel etter våre tjenester på tvers av alle industrier, noe som bekreftes av en rekordhøy ordreinngang så langt i 2019. Denne kontrakten representerer et nytt tjenestetilbud for en eksisterende kunde og bygger på vår nisjekompetanse og ekspertise. Jeg er glad for at vi fortsetter å styrke våre langsiktige relasjoner til store aktører i automotive industrien og at de verdsetter våre tjenester, sier Ragnvaldsen.Data Respons omsettes i skrivende stund til kurs 32 kroner, uforandret fra i går, og er så langt i 2019 opp 47,23 prosent.

data respons
kontrakt
Nyheter
Børs