De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada onsdag kveld.

Børs

Onsdag, dagen før nasjonaldagen, stengte Wall Street tidlig. Stikkordene var, rekord, rekord og rekord.Dow Jones sluttet opp 0,67 prosent til 26.996,00, S&P 500 steg 0,77 prosent til 2.995,82 og Nasdaq-indeksen endte opp 0,74 prosent til 8.170,23.Aldri har indeksene vært høyere, men det stopper ikke president Donald Trump fra å be om mer. I hvert fall mer penger inn i systemet.- Kina og Europa spiller et stort valutamanipuleringspill og pumper penger inn i systemene sine for å konkurrere med USA. Vi burde matche, eller fortsette å være idiotene som sitter og ser høflig på at de andre landene fortsetter å spille sine spill - som de har gjort i mange år, skriver Trump på Twitter der han samtidig benyttet anledningen til å gratulere med børsrekordene.Hele USA-kommentaren her

de norske aksjene i usa og canada
usa
canada
Nyheter
Børs