De norske i USA og Canada

Rekordene fortsetter å falle på Wall Street. Slik gikk det med de «norske» aksjene.

Etter å ha vært på både den positive og negative siden, endte det til slutt med oppgang på Wall Street mandag.Det har blitt satt nye rekorder de siste dagene etter at sentralbanksjef Jerome Powell i forrige uke gikk langt i å bekrefte et rentekutt i juli.Dow Jones steg 0,10 prosent til 27.359,16.Apple steg 0,9 prosent, mens Boeing falt én prosent etter at Reuters meldte at det russiske flyselskapet Aeroflot vil gjøre en bestilling på ni Airbus A320 Neo-fly, som er hovedkonkurrenten til Boeing 737-MAX.JPMorgan og Goldman Sachs falt drøye prosenten før tallene som legges frem senere tirsdag.All-time highNasdaq steg 0,17 prosent til 8.258,19, og dermed ny all-time high.Netlfix falt 1,8 prosent i forkant av kvartalstallene som kommer på onsdag, mens Tesla steg 3,4 prosent.S&P 500 steg 0,02 prosent til 3.014,30.Citigroup falt 0,1 prosent, til tross for å ha lagt frem kvartalstall som slo forventningene. I tillegg oppjusterte CFRA kursmålet på aksjen fra 78 til 81 dollar, ifølge Marketwatch.Cruisegiganten Royal Caribbean høyt på vinnerlisten med en oppgang på 2,4 prosent.USA-kommentaren her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også