Det går mot ny rekord på Wall Street

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,17 prosent og står i 8.209,73 poeng, mens Dow Jones står i 27.169,78 poeng etter en oppgang på 0,30 prosent.- Dow Jones-indeksen steg til ny all-time-high torsdag, på forventninger om snarlige rentekutt fra Fed. Helserelaterte forsikringsselskaper, deriblant UnitedHealth og CVS Health, var også en viktige bidragsyter til oppgangen i går, da disse aksjene steg kraftig på nyheten om at Trump-administrasjon ikke vil gjøre endringer i dagens praksis knyttet til rabattregler innen reseptbelagte medisiner, skriver Roger Berntsen i dagens rapport fra Nordnet.Dagens makroProdusentprisene i USA steg 0,1 prosent fra mai til juni, viser tall fra amerikanske statistikkmyndigheter. Konsensus pekte ifølge vår makrokalender mot ingen endring. På årsbasis steg produsentprisene 1,7 prosent, mot ventet 1,6 prosent.Kjerne-PPI, eksklusive mat og energi, steg 0,3 prosent på månedsbasis, mot ventet 0,1 prosent.På årsbasis var oppgangen 2,3 prosent, som ventet.